Dykking i Palau

By: 1mr@NK@LMaR$==

Palau er pent gjemt i rolig sør vest i Mikronesia. Dette stedet er en utsøkt øygruppe som består av tre hundre og førti tre øyer kost opp i det blå vannet i Stillehavet. Øynasjonen Palau er et svært populært turistmål som har dykking som de viktigste attraksjonene. Hvert år folk fra hele verden kommer til øyene i Palau for å nyte dykking. Bortsett fra dykking, snorkling er også en svært viktig attraksjon for turister i Palau. Øya Palau er omgitt av en fantastisk undersjøisk marine livet. Det klare blå vannet gjør det også ganske fristende for ekstremsport elskere til å dykke dypt i Stillehavet og se de virkelige perler av havet med sine egne øyne.

Det er bare i Palau at en dykker vil oppleve en strålende møte med det marine liv mens de sole seg i lys av en tropisk fristed under vann. Så hvis du er en dykking entusiast da vet all viktig informasjon før du går for dykket av din levetid.

Recreational dykking i Palau

Øyene Palau har utallige dykkesteder som er helt ideelt for rekreasjons dykking. Du vil få grunnleggende åpent vann for en mye mer spesialisert måte dykking som dypdykking og vrakdykking. Øyene Palau har blitt erklært som nummer én Underwater Wonder of the World. Med sin rike og eksotiske korallrev og rikelig marint liv i dypet av Stillehavet, Palau fortsatt nummer én destinasjon for alle vannsport elskere over hele verden.

Mens du er i Palau, kan du gå for dykking som har flekker som grunne skjær, tunneler, grotter, vegger samt store dype dråper. Noen av de mest trendy stedene for dykking er lysekrone Caves, Shark by, tysk avleverings og Turtle Code. Det er mange flere steder som du kan besøke også. Du vil også kunne se vraket av andre verdenskrig mens du dykker i Palau.

Steder å se på øyene Palau

Øyene Palau er ikke bare om vannsport og dykking. Men det også tilbyr bredt strukket rolige og uberørte strender med hvit sand som du kan utforske. Så, hvis du er i en romantisk stemning og ønsker å slappe av rundt for et par dager i en av disse strendene, så det er det perfekte stedet for din ferie ferie.

Det er mange luksuriøse feriesteder i Palau som tilbyr fantastisk gjestfrihet og mat. Du kan smake på ulike typer mat fra hele verden. Butikkene rundt dette stedet selger håndlagde gaveartikler som er hovedsakelig laget av skjell og konkylier. Du kan også dra på cruise og leve inne i cruiser på Stillehavet for en natt eller to. Så hvis du ikke allerede har planlagt ferien i år, øyene Palau er et flott reisemål for deg og din familie.

 

Legg igjen en kommentar

Back to Top