5 Stor Beach Reisemål i Latin-Amerika

By: 1mr@NK@LMaR$==

Det er mange grunner til at det er verdt å gå til det karibiske området. Strendene er ikke overfylt, og muligheter for rekreasjon florerer. Du kan surfe, bla arkeologiske steder og hengi seg til avslapping. Den lange kystlinjen dekker flere land, noe som betyr at du har et bredt utvalg av destinasjoner.

1. Boca Del Toro, Panama

Hvis du er ute etter en strand som ikke er fulle av folk som kjemper for hver eneste centimeter av sand, er dette det riktige valget. Denne lille øygruppen består av seks øyer, og er stadig mer ettertraktet destinasjon og ligger bare 32 km fra grensen til Costa Rica. Colon Island er den mest befolkede øya i øygruppen, og det ligger i Bocas byen. Når det kommer til uberørte strender, er Boca del Drago Island et flott sted som du kan assosiere med oseanisk idyll. Palmer ligge på stranden og rørende gjennomskinnelig farvann ved å skape en følelse av velvære. I de senere årene har utviklingen av turismen har økt, men folk har klart å opprettholde og bevare den unike identiteten til naturen i området.

2. Puerto Viejo Talamanca, Costa Rica

Det er noe utpreget Afro-Caribbean i den lille byen Puerto Viejo. Bare en kort avstand fra grensen til Panama, kan du spasere langs hovedgatene, beruset av duften av kokos og utforske kreolsk kultur. Denne byen byr på muligheter for avslapning i store porsjoner. Puerto Viejo ble berømt takket være den berømte surfere Salsa Brava, som ikke er for amatører i denne farlige vannsport. En kombinasjon av store og bølger korall stimer, er Salsa Brava ikke et reisemål for folk som ikke er forberedt fysisk for surfing. Du kan øve snorkling eller gå sent på ettermiddagen eller kvelden på stranden, og tilbringe kvelden rundt bålet mens du nipper til en cocktail med stokk alkohol.

3. Isla Mujeres, Mexico

Isla Mujeres ligger utenfor kysten av Yucatan-halvøya og den karibiske kysten, kun 11 km fra Cancun. Det er bare åtte kilometer lang og mindre enn en kilometer bredt. Regionen er relativt fjernt fra folkemengdene, til tross for nærheten av det berømte feriestedet, som tiltrekker elskere av de varme solfylte strender og gamle Maya-kulturen. Strendene er bortgjemt og er fylt med tradisjonell meksikansk eksotiske sjarm. Muligheter for turister, er så mange som dykking, fotturer, historiske monumenter. Når du blir lei av å se strendene, kan du gå til de gamle Maya-ruiner og lære om deres kultur og historie. Tilbake ved solnedgang på stranden, for å se hvordan den røde sirkelen av solen berører havet og hvordan å danne en blendende nattehimmelen.

4. Islas de la Bahia, Honduras

De som liker å dykke i vannet i havet, vet veldig godt at dette er den nest beste dykkestedet i verden etter Great Barrier Reef. De tre øyene – Roatan, Utila, og Guanaja er foretrukket av turister som ikke har mye penger for ferie eller er avhengige av luksus. På øya berger holdt de billigste prisene for dykking i Karibien. Selv om de fleste som besøker området på grunn av dykket, det er mange andre måter underholdning. Hvis du liker eventyrlystne hellig du noen å prøve å leve som Robinson Crusoe på en ekstern sand rev.

5. Corn Islands, Nicaragua

Hvis definisjonen på en tropisk øy isolert sted med krystallklart vann der du kan se en rekke planter og dyr, så denne definisjonen tilsvarer fullt til korn-øyene. To øyer – Big Corn og Little Corn er relativt fjernt fra moderne urbane liv og røre i fastlandet. Den lille øya kan turnert til fots innen en time, og den store øya kan du prøve en rekke vannsporter eller ta en tur i utkanten av jungelen, hvor hun møter vannet i havet.

Legg igjen en kommentar

Back to Top