En tur til Manvar

By: 1mr@NK@LMaR$==

Som turist du besøkte delstaten Rajasthan for aller første gang. Du vet ikke alt som du er ny på det, men slik du ønsker å vite dette stedet under oppholdet her borte. Du besøkte Rajasthan den delen av året da turist er ikke bare fra India, men også fra ulike deler av verden stimle dette stedet. Du innså at de fleste av hotellene i byen Jaipur er booket, og at du må flytte til utkanten av Jaipur i søk av tomme hotellrom. Du rådes av lokalbefolkningen til å besøke Manvar. Du derfor besluttet å bo på et hotell i Manvar. Du tok en drosje og gjort veien til Manvar. Mens i drosjen du forstått at Manvar er et sted som ligger i hjertet av sanddyne regionen i Rajasthan mellom Jodhpur, overbevisning og Bikaner. Du kan utforske den indiske ørkenen liv, kultur, dyreliv og skjønnhet i Manvar. Stedet er veldig vakker og er en turist hotspot. På grunn av sin idylliske beliggenhet dette stedet er besøkes nesten av hver turist som besøker Rajasthan.

De fleste av dem ikke gå glipp av å ri på kamel tilbake og stirrer på chinkara, flokker av storfe og sau, mens de besøker Manvar. Du også har disse tankene i hodet, men i dag er du veldig sliten. Men noen venner bestemte seg for å tilbringe natten i telt. De har fått deg som en følgesvenn. Du skyndte seg til hotellet og beholdt det meste av bagasjen der. Din intensjon er å tilbringe natten med vennene dine i et telt i Manvar. Etter å ha forberedt du flyttet til et telt. Det med dine venner du tok middag. Og middag inkluderer stekt kylling oppskrifter som du likte.

Etter middagen du tilbringe kvalitetstid med venner fortællende dem hva du har sett hele dagen. De delte også med deg sine erfaringer med å besøke Rajasthan. På denne tiden er du kjølt ut som temperaturene er ganske lav, og du må bruke et teppe. Men da har du ikke tatt et teppe med deg i teltet. Det er nødvendig for deg å holde deg varm i denne kjølt miljø. Du setter på gensere for å holde deg varm. Men om natten når du går i dvale, en venn av deg delte hans teppe med deg. Du tankene ikke ta favør som en venn i nød er en venn i gjerning.

Legg igjen en kommentar

Back to Top