Litt om formel en racing ::

By: 1mr@NK@LMaR$==

Formel 1 racing, ofte kalt Grand Prix, er den øverste klassen av motorsport rundt om i verden. Oftest er det forkortet til F1 racing. Tittelen Formula en lable indikerer reglene, eller «formel» som biler og deltakere i Formel 1 må overholde .

Michael Elleray – 2012

Formel racing refererer til en klasse av motorsport definert av åpne hjul, single-seters racerbiler . Åpne-hjul biler har sine hjul utenfor bilens kroppen, i motsetning til «vanlige» biler og lager biler, hvis hjulene er under fendere.

Formelen en arena er også en testarena for bilprodusentene som er involvert, de fleste av de tilleggene som er tilgjengelige for vanlige biler på veien stammer fra tester i motorsport og hovedsakelig formel en racing.

Formula One er høydepunktet for formel racing, med de beste sjåførene i de kraftigste, teknisk avanserte biler. For å være en mester i Formula One er å være den absolutt beste av det beste – No. 1.

Hvis du liker å kunne spille, kan du gjøre det på motorsport i tillegg. Men Motor racing betting en annen betting type som er lagdelt på ulike antall motorsport som dekker Formula One, Rally, Touring biler, racing av motorsykler og super sykler.

Legg igjen en kommentar

Back to Top