Sikreste praksis når du er ute i en båt

By: 1mr@NK@LMaR$==

Båtliv er mye moro og en fin måte å tilbringe en ettermiddag. For å virkelig nyte din tid for i vannet, er det viktig å bruke sikker praksis og gjennomføre beredskapsutstyr. Elementer som redningsvester, VHF marine radioer og tørt pulver brannslukningsapparater kan redde livet ditt. Det er mange steder som har livets hylser for salg. For spesialiserte marine utstyr som en VHF marine radio, vil du ønsker å finne en marin outfitter. En tørt pulver brannslukningsapparat kan bli funnet i en marin butikken samt andre spesialiserte sikkerhets butikker.

Flyteutstyr – Oppblåsbare redningsvester

Redningsvester som RNLI si er «ubrukelig med mindre slitt», og er en utmerket sikkerhet element for å bære når du er på sjøen. Sørg for at du vet hvordan du skal ta på deg redningsvest og drive den i tilfelle en nødsituasjon. Sjekk din oppblåsbare redningsvester før seiling å sikre at de er fulle forberedt og klar til å gå hvis de er CO2 inflasjon type jakke. De har et stort utvalg av redningsvester for både voksne og barn. De har også avsetning for redningsvester samt livslommer.

Kommunikasjon i tilfelle det er en Emergency

Hvis du går båtturer på egen hånd, sørg for at du lar noen vite når du forlater og hvor du har tenkt å gå. Ta en mobiltelefon, personlig locator beacon eller VHF marine radio med deg. Hvis noe skulle gå galt mens du er ute båtliv, med et gjennomsnitt på kommunikasjon er nøkkelen. En VHF marine radio gjør det mulig for deg å få relevant informasjon og også ringe for å få hjelp om nødvendig. For eksempel, hvis det er et innkommende storm, vil du bli varslet via informasjon gitt fra VHF marine radio. Hvis det er mange fartøyer i vannet eller vannet er grov, kan du kommunisere frem og tilbake med andre båtfolk som sikrer at du ikke kolliderer.

Tørk pulverapparat I tilfelle en brann om bord

Hvis båten har enten en motor eller annen form for matlaging apparater om bord, er det viktig å ha en tørr pulverapparat om bord. En brann kan være ekstremt farlig på en båt, særlig hvis det er propan eller gass om bord. Å kunne slukke en brann umiddelbart vil redde livet ditt. Sørg for å installere din tørr pulverapparat i en praktisk plass hvor alle kan få til det.

Du kan trenge hjelp til å velge de beste alternativene for din båt. En spesialisert marin sikkerhet leverandør vil ha livs hylser for salg. De vil ha en rekke pulverapparater som passer deg. De vil også selge VHF marine radioer.

Legg igjen en kommentar

Back to Top