Jungle Safari på Pench

By: 1mr@NK@LMaR$==

Hva ville det være som å bo i en jungel og dra på safari, fange dyreliv rundt? Vel, etter min tur til Pench National Park i nærheten av Nagpur i India, kan jeg si det var deilig !!! Jeg var definitivt veldig skeptisk bor i en jungel siden jeg aldri har gjort noe lignende før.

Jeg er ikke en die-hard dyr / dyreelsker, men jeg nyte naturen og gå på opplevelsesturer. Jeg har egentlig aldri gjort en tur som involverte meg å ta ut tid, bare for å gå flekk dyrelivet i sitt naturlige habitat. Pench var min første slike besøk, og etter dette besøket, jeg planlegger å følge det opp med noen andre.

The Travel – Vi (jeg hadde et par av jente pals sammen) tok et fly fra Mumbai til Nagpur og fulgte opp med en 2-timers kjøretur videre til Pench. Vi hadde bestilt bilen via anlegget vi skulle bo på.

Oppholdet – Vi hadde bestilt en resort som heter Tuli Pench. Jeg har ikke vært på andre feriesteder så kan ikke fortelle så mye om dem, men jeg var definitivt veldig fornøyd med det vi hadde bestilt. Vi bodde i disse ganske små hytter, som var veldig romslige og til min overraskelse, hyttene hadde store garderober, et badekar og en utendørs åpen bad i tillegg (som ville har tenkt!). Anlegget hadde også et spa, et basseng og buffet lunsj og middag. Tuli var en luksus, selv om det var i midten av ingensteds.

Besøker dyreliv – Vi hadde allerede bestilt tre safari, en måned på forhånd via National Park Booking nettstedet og bestilt vår safari jeep og guide via vår resort. Vår første safari var den samme ettermiddagen vi landet, og vi var veldig spent på å komme i gang. I Safari finner sted to ganger om dagen, tidlig om morgenen og sent på ettermiddagen. Dekket fra topp til tå, med skjerf, solbriller, en DSLR og kikkert, vi tok av for safari. Spotting en tiger eller en leopard er en vanskelig oppgave, og krever mye tålmodighet fordi det er ikke mange og de blir kamuflert lett med omgivelsene. Vi fikk virkelig heldig som har oppdaget en leopard i vår første safari.

Vår tur hadde noen virkelig morsomme øyeblikk også. Vi måtte holde helt stille, slik som å ikke skremme dyrene. Holde 5 jenter stille for lenge var en utfordring, men vi klarte det veldig bra. Også når en bil ville få øye på en aktivitet de ville kalle de andre kjøretøyene i tillegg og ville sikt det som en tiger anrop «og alle de andre kjøretøyene ville jag det, bare for å innse at aktiviteten ble forårsaket av en hjort!

Har du vært i Pench også? Hvis ikke, må du.

Noen tips for de som planlegger å besøke Pench:

1.) Boken så mange Safari som mulig hvis du ønsker å få øye på en tiger eller en leopard. 3 safari er et minimum.

2.) Det er ganske mange skianlegg på Pench og det ville være bedre å bestille skianlegg et par måneder i forveien, som de alle får fylt opp raskt.

3.) Bær solkrem og en lue for å beskytte deg mot solen, skjerf for å dekke ansiktet fra støv, til kikkert slik at du kan oppdage selv den minste aktivitet og et kamera fange de spennende øyeblikkene.

 

Legg igjen en kommentar

Back to Top