Dekk eller Sure – Bibelske elementer og romerske ruiner

By: 1mr@NK@LMaR$==
Prøv å mane frem en visuell av liv og den lokale innstillinger under bibelsk tid? Sjansen er alt du vil få se i tankene dine øyne cuddled opp i urbaniserte leiligheten, er store strekninger av land med stein strukturer og menn og kvinner kledd i kapper! Dette er det nærmeste vi kan forestille seg når det kommer til om dette svunnen tid. Det finnes et sted på jorden som hjelper oss å komme nær den bibelske æra. Dekk i dag kjent som Sur har vært en betydelig by i både Det gamle og Det nye testamente i Bibelen og ligger i Libanon. Betyr dette finpusse din interesse? Få billige flybilletter til Libanon og hodet til Tyre / Sur.

Om Dekk

Dekk ble etablert på en øy, og på en nærliggende fastlandet. Det har blitt nevnt i den egyptiske poster dateres tilbake til å være underlagt 14. århundre til det egyptiske regelen. Denne sjarmerende byen fikk sin frihet når det egyptiske regimet i fønikisk avvist. Tilbake i historien, Tyrus var en eminent handelsrute. Ifølge de gamle bibelske legender, hadde Tyrians under regelen av prinsesse Dido seilte fra dette stedet til Tunisia for å finne Kartago kolonien. Byen er kjent for sine romerske ruiner, nekropolis og best bevarte hippodromen i verden. Ikke rart at det er oppført under UNESCOs verdensarvliste.

Hva er interessant?

Ancient Tyre eller Sur lore og bibelske notater har det at Jesus Kristus hadde helbredet en datter av en syrisk kvinne et sted i nærheten av Dekk legge henne vittig svar til Kristus spørsmålet om brødsmuler. Videre går av Ireneus av Lyon, kvinnen motstykket til gnostisk magiker ved navn Simon Magus tilhørte Tyrus.

Gamle attraksjoner som aldri falme

Som reisende vil du bli imponert over den fantastiske utvalg av gravd opp gamle ruiner som gjennomsyrer hele tre viktigste arkeologiske steder. Den første er nekropolis, som er en romersk kirkegård som huser flere frittstående hvite steingravene. Nettstedet har også en fantastisk badehus, en romersk triumfbue og akvedukten. Vandre i stein Cardo dvs. gaten vil være litt av en opplevelse. Det vil virke som tiden reiser skjer her i ukjente sekunder fører deg til en bysantinsk mosaikk gulvet i en gammel kirke.

Den neste populære nettstedet her er hippodromen som er sfæren for vogn racing. Selv om mye av det har vært herjet av tid, men fortsatt et flertall av det står høyt og sterk som en stolt romersk, med glansen av robuste hvite steiner og sin kapasitet tilbake i historien for å få plass til så mange som 20 000 tilskuere. Andre bemerkelsesverdige steder her er levende souk, en kristen kvartal, en sjia moské som har doble kupler og sete for hellige land og maronittiske biskopen i Tyr. Byen har også gått gjennom ottomansk styre, konsekvensene av disse er tydelig i sin arkitektur.

Hvis du ønsker å besøke Tyre eller Sur å utforske dens skjulte historiske undrene så får nedsatte airfare til Libanon fra www, .airfarenetwork.com dag. 

Legg igjen en kommentar

Back to Top