Din guide til Bangkoks uteliv

By: 1mr@NK@LMaR$==

Når solen legger seg, våkner Bangkok. Byens uteliv er legendarisk, og med god grunn. Utelivet lever syv dager i uken, og du finner enorme mega-klubber side om side med små undergrunnsuteseder. Byen  tiltrekker seg festglade mennesker fra hele planeten. Du finner et utested for absolutt alle musikalske og tematiske nisjer – fra new wave EDM til klassisk hiphop og til og med drum ´n´bass.

Under følger det noen gode anbefalinger for deg som er på jakt etter en god fest.

Sukhumvit

Sukhumvit er beryktet for sitt uteliv. De mest kjente stedene er Nana Plaza og Soi Cowboy, men området er også hjemsted for noen av Bangkoks mest eksklusive nattklubber, som den legendariske Q Bar og den luksuriøse Bed Supperclub. Du kan utforske alt fra WV Camper-barer på gaten til flotte hotelldiskoteker som Spassos.

Royal City Avenue

Royal City Avenue er og forblir et av de beste områdene for fest og moro. Du finner alt fra hiphop-elskere, til hardcore klubbgåere til lesber og rockere. RCA har de siste årene utviklet seg fra å bare være et sted for fest til også å kunne by på gokart, kino, bowling, golf, kjøpesenter,   og utallige restauranter og kaféer.

Planerar du att shoppa? Kolla in erbjudanden från olika återförsäljare hos  www.dinareklamblad.se och njut av en smart shoppingupplevelse.

Khao San Road

Khao San Road er en liten gate i Bangkoks kjerne som tiltrekker seg enhver backpacker i Thailand. De som reiser på et budsjett dras hit av

de lave prisene for å bo, drikke og spise. Atmosfæren er perfekt, og området preges av en rolig, men festpreget stemning. Gaten sover aldri, og det er masse å se og gjøre. Uansett når på døgnet du er der vil du finne folk som vandrer gatelangs, fester eller bare slapper av. Kom å fest med alle de reisende, eller gjør nytte av noen av de gode tilbudene du finner der.

Legg igjen en kommentar

Back to Top