Ting å gjøre i Bangkok, Thailand

By: 1mr@NK@LMaR$==

1. Cruise Chao Praya-elven på en elv taxi og nyte den lokale naturen og kulturen. Dette er absolutt en fin måte å se Bangkok og elven drosjer cruise av flere terminaler regelmessig. Sørg for å være rask som båtene bare stoppe kort for å la passasjerer på og av. Hvis du er usikker kan du hoppe om bord raskt nok, så kan du alltids bestille en mer sedate tur fra noen av de store elvebredden hoteller, som Shangri La, Royal Orchid Sheraton eller halvøya.

2. Hvis shopping er din nytelse, så du ikke kan gå forbi Weekend markeder i Chatuchak / Jatujak. Du vil finne imitasjon merkenavn elementer som klær, tilbehør, smykker og mer her, og det er en fin måte å finne noen gode thailandske suvenirer også.

3. Ta en dag ut for å besøke Grand Palace komplekse og lev deg inn i den tidligere kongelige residensen og rundt strålende forgylte bygninger og templer. Inne i Wat Phra Kaew tempel, finner du den fantastiske Emerald Buddha. Kongen av Thailand gjennomfører fortsatt mange kongelige ritualer og seremonier her, men den kongelige familie bor andre steder.

4. Unn deg en thaimassasje, og du vil aldri angre på det. Selv om en tradisjonell thaimassasje kan være litt tøffe for mange mennesker hvis du ikke er vant til det, men det er definitivt en fin måte å slappe av og roe kroppen din. Hvis du ikke er i de mindre enn milde manipulasjoner, og deretter prøve en fot massasje i stedet.

5. Besøk Banyan spa retreat i sentrum av byen, og unn deg en avslappende én time ansiktsbehandling. Hvis du har tid, bestille deg for dagen og nyte 7 timer med avslappende velvære som virkelig vil være verdt besøket.

6. Still vekkerklokken og cruise nedover Floating Market. Det er ca 80 km utenfor Bangkok, så spør på hotellet hvis de har en tur eller buss tilgjengelig for å komme deg dit. Fordyp deg i denne fantastiske kulturell opplevelse mens du flyter gjennom hundrevis av leverandører som de setter opp sine varer for salg langs elva. Lokale råvarer og massevis av gode kjøp kan bli funnet ved å veve veien mellom båtene. Dette er hvor mange av lokalbefolkningen har en tendens til å handle også, slik at du vet prisene er gode.

7. Bangkok natteliv og restauranter er bare fantastisk. Den fantastiske thailandsk mat er verdt å utforske og prøvetaking som det er så mye utvalg å velge fra. Med massevis av underholdning for enhver mulig smak, stil og preferanse, det er så mye å utforske og nyte her at du er tilbake til hotellet i de tidlige morgentimer.

8. Spaser gjennom den gamle byen. Dette er den største utendørs museum i verden som strekker seg over en massiv 280 dekar og er en enorm kopi av den berømte bygninger, monumenter og templer du kan finne overalt i hele Thailand. Dette er en fantastisk dag ut at du ikke vil gå glipp av.

Legg igjen en kommentar

Back to Top